Om oss

ManpowerGroup Solutions Retail leverer salgstjenester i dagligvare, KBS, HoReCa og faghandel. Vi jobber på vegne av leverandører til bransjen.

Alle våre medarbeidere er fast ansatte og jobber dedikert med salgstjenester. Medarbeiderne våre er sertifisert i tjenestene vi utfører på vegne av våre kunder i butikk. Vi sørger for kvalitet i tjenestene med hyppige kurs i varefremming og salgsfremming for alle ansatte. Våre velprøvde rutiner for rapportering gir kunden rask og effektiv tilbakemelding på jobben vi gjør, med tekst og bilder. Kundene har egen webtilgang for relevant informasjon.

Administrasjonen og ledelsen i ManpowerGroup Soltuions Retail har lang erfaring med ledelse fra butikk- og kjededrift fra leverandørsiden og som kundekontakter. Det gir våre kunder en trygghet om at vi vet hva som kreves for å lykkes. Vi utvikler oss sammen med våre kunder, og tilpasser oss morgensdagens krav til leveranse av selgertjenester.

ManpowerGroup Solutions Retail er en del av ManpowerGroup, som er verdensledende i å finne riktige bemanningsløsninger, med utgangspunkt i menneskers potensiale og bedrifters ambisjoner. ManpowerGroup Solutions Retail er til stede på over 20 kontorer i hele Norge. Det gjør oss unike i bransjen.

Vi er spesialister på outsourcingløsninger, og leverer alt fra ad-hoc-oppdrag og enkeltstående prosjekter til faste oppdrag.