Våre kunder sier

ManpowerGroup Solutions Retail har over 20 års erfaring med salgs- og varefremming. Vi er svært stolte over våre kunder.

Produksjon, salg og markedsføring av Coops egne merkevarer.

ManpowerGroup Solutions Retail håndterer all merchandising av Coop Norge Industriers produkter. Vi håndterer restrukturering, merchandising, sortimentkontroll, salg og salgsfremmende eksponering, ulike aktiviteter og konsulenttjenester når det trengs.

«ManpowerGroup Solutions Retail har levert salgstjenester til Coop i 17 år. I løpet av disse årene har ManpowerGroup Solutions Retail sammen med Coop utviklet leveransen på en utmerket måte, og i takt med vårt behov. Alltid hands on, og leverer slik at Coop stadig utvikler seg i en positiv retning.»

– Arnfinn Bye, Salgs- og markedsansvarlig i Coop Norge Industri AS

 

Mondelèz er Europas ledende produsent av sjokolade, kjeks, godteri, tyggegummi, ost og andre matvarer. ManpowerGroup Solutions Retail håndterer merchandising, sortimentssjekk/kontroll, ordreforslag og vareplasseringer (full outsourcing).

«Mondelez Norge outsourcet Merchandising-funksjonen til ManpowerGroup Solutions Retail i august 2016. Vi er veldig fornøyd med MGS ‘kvalitet, engasjement og profesjonalitet, som de demonstrerer ute i butikk hver eneste dag. Oppfølgings- og servicenivået er høyt verdsatt, og vi arbeider hardt for å oppnå fordelaktige synergier for kunder og forbrukere – i et kontinuerlig utviklende retail miljø.»

– Fredrik Gjersøe, National Field Sales Manager i Mondelèz

Philip Morris Norge har siden februar 2014 engasjert ManpowerGroup Solutions Retail til å levere åtte faste salgskonsulenter og opptil 70 midlertidige konsulenter til tre prosjekter som består av mer enn 18.000 butikkbesøk.

«Oppdragene har hovedsakelig gått ut på vareinnsalg og vareplasseringer, men ManpowerGroup Solutions Retails konsulenter har også vist høy kompetanse i å selge inn mer avanserte tjenester mot butikk, som online-plattformer og interaktive konkurranser. ManpowerGroup Solutions Retails tjenester har skilt seg vesentlig positivt ut fra sine konkurrenter, med deres meget profesjonelle tilnærming til planlegging og estimering i forkant av prosjekter samt deres oppfølging under og etter prosjekt. Videre så har høy gjennomføringsevne og positivt engasjement fra både prosjektledelse og medarbeidere levert gode resultater for Philip Morris Norge og våre sluttkunder.»

– Herman Korsgaard, National Commercial Manager i Philip Morris Norge

Maarud er Norges største produsent og leverandør av snacks. ManpowerGroup Solutions Retail er hovedleverandør til Maarud på salg og merchandising, produktlanseringer og vareplasseringer.

«ManpowerGroup Solutions Retail har levert salgstjenester til Maarud i snart 10 år. Samarbeidet har fungert utmerket, og de viser vilje og evne til å endre seg i takt med markedet og Maarud sitt behov. Som en del av Norges største HR- og rekrutteringshus leverer de også andre tjenester som vi verdetter i samarbeidet.»

– Jon Kvam Kittelsen, Salgsdirektør i Maarud

Unilever er en av verdens største produsenter av dagligvarer, matvarer, vaskemidler og hygieneartikler. Unilever har outsourcet oppfølgingen av all dagligvare i Nord-Norge til ManpowerGroup Solutions Retail. ManpowerGroup Solutions Retail har ansvaret for all salg og merchandising av Unilever sine produkter, inklusiv salg til NorgesGruppen.