Salgsfremmer

Ønsker du å jobbe som salgsfremmer? Hos ManpowerGroup Solutions Retail vil du jobbe i et kompetent team med de beste innen salg og merchandising.

En salgsfremmer har som oppgave å selge, sørge for varepåfylling, ordreopptak, sortimentsjekk, nyhetsetablering og drive kampanjesalg. Du vil få en fleksibel arbeidsdag og mange spennende utfordringer i bransje i stadig vekst.

 

Nyhetslansering og etablering

Dersom butikken din skal lansere et nytt produkt, krever det rask hylledistribusjon for å bevise at produktet har livets rett. Som salgsfremmer i ManpowerGroup vil du jobbe i dedikerte lanserings- og etableringsteam, satt på plass av flinke ledere med årevis av erfaring. En salgsfremmer hjelper kundene med innsalg og etablering i hylle – alt etter hva kunden har behov for.

Gjennom live rapportering får kunden fortløpende oversikt over distribusjonen, slik at alt kan gjøres raskest mulig klart for salg. Dersom det oppstår avvik vil disse rapporteres fortløpende og korrigeres raskt. Dermed kan begge parter jobbe effektivt gjennom hele prosessen.

 

Vareplassering

Våre salgsfremmere hjelper kunden med å gjennomføre vareplassering i butikk og sørger for at varene hele tiden har riktig plassering og sortiment. Som salgsfremmer hjelper du butikkene med omprofilering, ombygging og nyåpninger av dagligvare- og faghandelsbutikker.

Hvor varene er plassert i en butikk har mye og si. Butikkene er også bygget opp på en slik måte at du blir fristet til å kjøpe mer underveis. Som salgsfremmer vil du være med på å bestemme hvor varene synes best og hvilke som vil selge mest. Salgsfremming er et yrke som hele tiden er i utvikling, noe som byr på mange spennende utfordringer og mulighet for å stadig utvikles.

 

Organisert for Ad-hoc oppdrag

Som medarbeider hos MGS Retail er du fast ansatt og har en gjennomsnittlig stillingsandel på 50 %. Det gir oss fleksibiliteten som skal til for å agere raskt på Ad-hoc oppdrag med allerede opplærte medarbeidere. Med en gjennomsnittlig ansiennitet på 3,6 år, er vi i stand til å tilby et svært kompetent salgsfremmerkorps.

MGS Retail er organisert for å samarbeide med våre kunder, både overordnet og lokalt. I samarbeid med kunden oppretter vi en KAM for sentral håndtering. I tillegg har vi sju distriktsledere og 12 lokale teamledere med kapasitet til å sørge for effektiv håndtering av lokale forespørsler.

 

En del av ManpowerGroup

ManpowerGroup Solutions Retail (MGS Retail) er ledende på salgsfremming i Norge. Vi har 430 spesialister på salg og merchandising, som alle har gjennomgått ManpowerGroups ISO-sertifiserte rekrutterings- og opplæringssystem. Vi leverer tjenester nasjonalt og har tilstedeværelse over hele landet.

MGS Retail er en del av ManpowerGroup. Som salgsfremmer hos oss er du del av et stort og internasjonalt nettverk, med kontorer i over 80 land. I norden har vi etablert samarbeid i nabolandene, noe som gir oss muligheten til å tilrettelegge for avtaler og samarbeid på tvers av landegrensene.

Lyst å prøve deg som salgsfremmer blant Norges største aktører innen dagligvare- og faghandel? Ta kontakt med oss i MGS Retail og bli en del av et stort nettverk med de beste i bransjen!